Vízkőoldó folyadék

ÚJ
Vízkőoldó folyadék

Automata kávéfőzők és kávépárnás készülékek tisztítására
Különösen kímélő és alapos

 

Kiszerelés: 250 ml

 

A rendszeres vízkőmentesítés meghosszabbítja kávéfőzőgépe élettartamát, s így hosszú időn keresztül élvezheti a tökéletes kávéfőzés eredményét.

A PHILIPS Senseo kávéfőzőt - a gyártó javaslata szerint - napi átlagos használat esetén (2 csésze kávéfőzés) három-havonta célszerű vízkőmentesíteni.

 

A vízkőtlenítés menete a részletes leírás menüpontban olvasható. 

3 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Vízkőmentesítés

A vízkőmentesítés 2 vízkőmentesítési és 2 öblítési ciklusból áll – amennyiben egy- és kétadagos kávépárnatartóval is használja a készüléket. Amennyiben, csak egypárnás tartóval használja azt, elég a folyamatot egyszer megcsinálni. Ne szakítsa meg a vízkőmentesítést és ne kapcsolja ki a készüléket az öblítési ciklusok előtti vagy azok közötti időszakban.

 1. A bekapcsoló gombbal kapcsolja be a készüléket.
 2. Helyezze az egycsészés kávépárna-tartót ° egy használt kávépárnával a kávéfőzőbe. Zárja le gondosan a fedelet.
 3. Öntse bele a készülék víztartályába a flakonban található összes tisztító folyadékot. Ezután a víztartályt maximális jelzésig töltse tele vízzel. Így a tisztító folyadék hígul, de ez a koncentrátum a tisztításra alkalmas marad.
 4. Helyezze vissza a víztartályt a kávéfőzőbe. A készülék ismét használatra kész, amikor a jelzőfény folyamatosan világítani kezd.
 5. A tisztítókeverék felfogásához helyezzen egy legalább 1500 ml űrtartalmú edényt a kávékifolyó nyílása alá.
 6. Nyomja meg a 2-csésze gombot, és várjon, míg a készülék elvégzi a feladatot. Ismételje mindaddig, amíg a víztartály ki nem ürül. A vízkőmentesítési ciklust soha ne szakítsa meg!
 7. Cserélje ki a 1 csészés kávépárna-tartót a 2 csészés kávépárnatartóra. Helyezzen egy a használt kávépárnát a kétcsészés kávépárna-tartóba és zárja le a fedelet.
 8. Ismételje meg a 3-6. lépést.

        Figyelem! Tilos nyitott fedél mellett vízkőmentesíteni a SENSEO ® kávéfőzőt. Ellenőrizze, hogy a fedelet lezárta-e.

 1. Távolítsa el a használt kávépárnát, és a vízkőmentesítést követően tisztítsa meg mindkét kávépárna-tartót forró vízzel és mosogatókefével, hogy megakadályozza a középen található szűrő eltömítődését.
 2. Öblítse ki a tartályt tiszta, hideg vízzel. Töltse fel a víztartályt a MAX jelzésig tiszta, hideg vízzel és ismételje meg az 4-6. lépést. Megjegyzés: A víztartály ne a használt forró vízzel vagy a vízkőmentesítő keverékkel töltse fel.
 3. Öblítse ki a tartályt újra tiszta, hideg vízzel. Töltse fel a víztartályt tiszta, hideg vízzel egészen a MAX jelzésig, majd ismételje meg még egyszer az 4-6. lépést. Megjegyzés: Mindig öblítse át a készüléket úgy, hogy két teli víztartályt lefolyat.
Adatok
Termék státusza
ÚJ    
Vélemények
Webáruház készítés